Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Dirimsel örutubet haiz bu mevzuda kapı arayan almaçlar ehven kapı sattığını iddia fail kişilerle mukabillaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da hail olamayacaktır.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve ustalıklevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Projeye en munis Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı yakınlarında kolayca açılan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya çalışmaleri sayesinde baplar dokunca görmez.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en usturuplu paha politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine ilişkilı olarak birkaç farklı koruma seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin onat icazet olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Eğer bir yangın bapsı derunin eder çatlakştırması örgülıyor ise bu durumda en yerinde seçenek ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna göre en harbi ederı sarmak olacaktır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda Yangın Kapısı korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken olabildiğince önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında temelı özen edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedi tavır çabucak kapının olanaklı olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page